Kedves látogató, érdeklődő!
Mindig csodálattal töltött el, mikor egy boldog kismamát, vagy egy újszülöttet fotózhattam, mostanra nekem is megadatott ez a gyönyörű érzés, hogy édesanya lehetek, ezért egy ideig nem vállalok újabb fotózásokat, viszont addig is nyugodt szívvel ajánlom Egressy-Takács Anitát, aki ezidő alatt is maximális lelkesedéssel és szakértelemmel elkészíti az általatok megálmodott fotókat.

Keressétek bátran!
Fotóit és elérhetőségét itt találjátok: www.lovedreams.hu

Újszülött fotózás


 

Mikor a legideálisabb az újszülött fotózás?

A legideálisabb a 4.-10. nap között, hiszen akkor még sokat és mélyen alszanak, így könnyebben mozgathatóak.

Mivel készüljek az újszülött fotózásra?

Hozhatod a kedvenc kis ruhácskát, cipőt, plüsst, mindent, ami kedves számotokra. Természetesen én is biztosítok kis ruhákat, sapkákat, puha takarókat, finom anyagokat. Azt javaslom, hogy vagy közvetlenül etetés után kezdjük a fotózást, hisz tele pocakkal könnyebben elalszanak. Elsődleges számomra, hogy a csöppség jól és biztonságban érezze magát. Csak olyan pózokba fektetem, ami nem természetellenes. Mindig a baba a főnök, ő irányítja a fotózást.

Mennyi ideig tart az újszülött fotózás?

Az újszülött fotózás időtartama 2-3 óra általában, elegendő időt biztosítva az etetésre, altatásra.


Ha szeretnél akár több minőségi fotósorozatot is készíttetni, hogy megörökítsük az áldott állapotod legszebb pillanatait, vagy a kis csöppség első hónapjait, éveit, akkor kattints az alábbi gombra és írj nekünk!

Érdekel, szeretnék egy fotósorozatot!