Kedves látogató, érdeklődő!
Mindig csodálattal töltött el, mikor egy boldog kismamát, vagy egy újszülöttet fotózhattam, mostanra nekem is megadatott ez a gyönyörű érzés, hogy édesanya lehetek, ezért egy ideig nem vállalok újabb fotózásokat, viszont addig is nyugodt szívvel ajánlom Egressy-Takács Anitát, aki ezidő alatt is maximális lelkesedéssel és szakértelemmel elkészíti az általatok megálmodott fotókat.

Keressétek bátran!
Fotóit és elérhetőségét itt találjátok: www.lovedreams.hu

Rólam


Bagi Krisztina - Kismama, baba, újszülött fotózás

Bagi Krisztina

Mindig is rajongásig szerettem a piciket és csodálattal töltött el az anyává válás időszaka is. Olyannyira magával ragadott mindez, hogy évekkel ezelőtt gyerekekkel kezdtem el foglalkozni, ami számomra egy nagyon hálás és megtisztelő feladat, hiszen csodálatos a kicsi életük részévé válni.

Egyre többször ragadtam fényképezőgépet, amivel szerettem volna minden fontos, életre szóló pillanatot megörökíteni, ekkor már egyértelmű volt számomra: kismamákat és babákat fogok fotózni.
Innentől nem volt megállás, teljesen hatalmába kerített a fotózás világa.

Munkám során az motivál, hogy olyan pillanatokat örökíthetek meg, amik az idő múlásával elillannának. A várandósság gyönyörű időszakát, azt az aprócska csodát, akire rápillantva egyszerre érzünk hálát és szeretetet.

Segítek megőrizni az emlékeket, a gömbölyödő pocakot, az ici-pici lábacskákat, az érzéseket, amelyet életetek legboldogabb időszakát töltik be.